CB Hair Salon | Tratamente
572
page-template-default,page,page-id-572,page-child,parent-pageid-460,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tratamente

Olaplex – Vrei sa iti tratezi parul in timpul vopsirii sau decolorari?

Stiu ca pare imposibil, dar Olapex a fost conceput sa raspunda nevoilor noastre pentru a reface firul de par chiar in timpul procesului de colorare. Este un tratament revolutionar care protejeaza si da corp firului de par astfel parul va fi sanatos si cu un luciu de invidiat.

 

Keratin Therapy Lisse Design – Vrei sa scapi de grija indreptatului sau te-ai saturat de un par cu mult volum si care nu poate fi aranjat?

Pur si simplu cu acest tratament parul tau va sta drept si lucios minim 3 luni, este pe baza de keratina (parulcontine keratina), astfel parul este hidratat si indreptat fara deteriorare. Se recomanda oricarui tip de par iar rezultatele sunt sigure si de lunga durata. Va rugam sa ne contactati pentru o consultare in prealabil.

 

Tratament de reconstructie – Repara in profunzime parul deteriorat. Ingredientul activ intra in interiotul cortexului si repara zonele afectate.

 

Iluminating Esential Oil – Este un tratament cu un efect intensiv pentru toate tiputile de par,  lasa parul stralucitor si ii reface structura prin complexul de omega 3 si 6, pe toata lungimea firului.

 

Olaplex – Preturile incep de la 100 de ron
Keratin Therapy Lisse Design – Preturile incep de la 100 de ron
Tratament de reconstructie – Preturile incep de la 70 de ron (include spalat si coafat)
Iluminating Esential Oil – Preturile incep de la 70 de ron (include spalat si coafat)

Tratamente - Cristian Bacanu Hair Salon