CB Hair Salon | Tuns
528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-528,page-child,parent-pageid-460,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tuns

CB Hair Salon  rezervă o ora pentru fiecare programare, deoarece aceasta permite o consultare aprofundată, insistăm in consultarile noastre și credem ca sunt esențiale pentru cel mai bun rezultat. Analizăm fiecare aspect al părului tău pentru a afla cu ce ești fericită și cu ce nu, astfel atunci cand părăsești salonul să fi mai încrezătoare.

Luăm in calcul totul de la stilul de viață, la caracter, fizionomie, modă și tendințele actuale. Este foarte important pentru noi ca tunsoarea să fie usor de aranjat chiar și acasă.

Pentru mai multe detalii, fie că îți dorești o schimbare de look sau un tuns de vârfuri, te așteptăm la o discuție acompaniată de o cafea sau un ceai in tendintele anotimpului.

Prețurile incep de la 130 de lei (include spălat si uscat)